Saturday, August 21, 2010

Gambar cium cium ! 18 sx !

saje letak tajuk kontroversi
mengharapkan nanti ada orang Google keyword "cium" atauu "18 sx" bukak blog ni dan kecewa.

padan muka la~~

rina nak buat sambungan dari entry yang lepas : INI, ITU, ITI, INU

yang ni last lah cerita pasal konvo

confirm! hehe

khamis lepas, DVD gambar gambar konvo selamat sampai ke ofis rina
rina mintak kawan post kan since malas nak ke bangi hanya sebab nak ambil gambar

beratus ratus gambar, tapi rina tunjuk sikit jelah k~



haruss ada baling topi baru convo nama nye hehe


time keluar dari dewan. muka gembira sebab penat duduk selama 2 jam


bestt~~!


dengan mak dan abah tersayang~
abahhh tengok camera la T__T

dan gambar yang paling dinantikan

gambar cium cium


muahh~! cayang emak !
*ya Allah, tembamnya pipi rina!*


haha! tutup muka sebab buruk sangat muka yang sedang over excited!
 yang ciom nih my nieces yang tersayang, amirah dan aisya

yang tak ciom tu cousin rina, anis.
tak manja dengan rina kot pasal tu taknak ciom.
rina selalu marah dia sebab suka buli amirah ni. mentang mentang dia lagi tua. buli buli anak sedara favourite gua plak, mana gua tak bengang *MAKCIK PULAK YANG LEBIH LEBIH EMO*

hihi

sekian saja tentang konvo. dah tutup buku.
buka buku baru pulak.

selamat datang alam pekerjaan!


END


11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur Hayaty 21/8/10 6:27 AM  

haha kontrobersi sgt2 ni..tahniah...nnt gaji pertama leh belanja yaty..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 21/8/10 6:30 AM  

yaty : hihi thanks. boleh2 :D

iqbal : kecewa ke? hihih

Sharinginfoz 21/8/10 7:49 AM  

memang meriah betul kan.....

azzey 21/8/10 9:08 AM  

Rina: tahniah ye dh graduate! mudah2an terus success utk langkah seterus nyer.....:)

HaNTwO 21/8/10 11:48 AM  

pehhh tajuk xleh blah...hantwo laju je klik ni hehehe..ngatkan btul2..

Rina (◕‿◕)✿ 21/8/10 12:57 PM  

sharinginfoz : hehe~

azzey : terima kasih ^__^

shaza : wsalam. batal pose tak? hihi

hantwo : hahah! kecewa? :p

ilyani 22/8/10 12:37 AM  

wah.. gilang gemilang nye konvo. congrats again. sy punya 2nd convo next march.. tak sabar! >.<

Rina (◕‿◕)✿ 22/8/10 12:58 AM  

thanks! oh yeke? dah xlame tu :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top