Wednesday, August 25, 2010

Hari terakhir~*

Hari ini adalah hari terakhir rina di Supreme Didactic (SD)

sebagai seorang Product Engineer, memang banyak pengalaman yang rina timba

contohnya..

*pikir*

*pikir*

rina belajar untuk lebih berani dan bersedia dalam apa jua keadaan
kalau boss bagi arahan, harus kata "Yes Boss"
then menggelabah sebab tak tahu

lagi..

*pikir*

*pikir*

hari hari bawa bekal dan makan di Pantry adalah satu penjimatan yang terbaik hehe :p

*pikir*

*pikir*

oh! rina juga telah berjaya menambah bilangan Unique Visitor sebab hari hari BlogWalking since takde kerja nak buat. 

*pikir

*pikir*

rina telah berjaya khatam 5 jenis games yang rina download dari Gametop 

*pikir*

*pikir*

itu je

secara kesimpulannya, nothing much I have learned..
sebelum mendapat tawaran TNB ni, sebenarnya rina dah cuba mencari cari kerja baru.

bukan apa, rina cuma nak cari lebih pengalaman..
apa apa pun, orang orang kat sini memang baik baik..

Nurul - Draftman, opismate rina
Kak Qila, Kak Ling, Kak Pah, Kak Lin, Kak Husni, En. Mazlan, En. Rosli, Abang TJ, Nizam, Chris, Joe, dan lain lain
memang baik baik
siapa lagi ye 
(saje nak senaraikan nama nama. biasa lah da tua memang suka lupa)
Mr. Ho, En. Rozmi, En. Kamal, Mr. Seaw, Miss Lim, sape sape tah lagi rina tak kenal :p

semoga kita bertemu lagi ye! nanti kalau rina kahwin rina jemput :p
*macam diorang baca je*


Bye!


21 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

HaNTwO 25/8/10 1:40 PM  

engineer tersohor ni...xpe kayuh pelan2...pasni dah terer leh nek formula 1...pengalaman tu yang penting...

cik aiLebiu 25/8/10 1:45 PM  

wah tukar keja ke? murah rezeki rina asyik dpt keja...hehe...

Anna Da Lady 25/8/10 1:45 PM  

Pengalaman mematangkan kita.Bagus ada experience jadi engineer.Macam saya dulu pun, jadi engineer kat int.compny then, baru join keje lain, in academic field. tapi, apapun, pengalaman tu sgt berharga.tak dpt dijual beli dgn wang ringgit.Then, TNB ye nanti?bestla..kawan2 saya ramai join TNB. cuma asyik training je la..hehe..tapi, best, takdela dok kat ofis je.hehe.

Nur Hayaty 25/8/10 1:50 PM  

tahniah ye..semoga keje baru ni lebih mencabar dan rina dpat belaja byk benda..=]

Che Armster 25/8/10 2:28 PM  

oit!! makan gaji buta!!

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 2:43 PM  

hantwo : hehe..xd mknenye tesohor :)

cik ai : a ah..insyaAllah ni last la ehe..

anna : oo hihi..nk wat cmne, rina xd plihan..ad cntract ngn tnb 7 thn

yaty : thanks yaty :D

che arm : huh mane ade! nk wat cmne xd kije hihi

azzey 25/8/10 2:44 PM  

Rina : wish u luck with d new carrier

simonso 25/8/10 2:57 PM  

wa product engineer.. terra nya!

Atia Adina 25/8/10 3:37 PM  

semoga tempat keje baru better than yang skg ni

LiFe KaMi 25/8/10 3:42 PM  

sempat2 main game tu..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 4:00 PM  

azzey : thanks azzey :D

simonso : a ah. terer main game :D

Atia : InsyaAllah

Life Kami : hihi. xtau nk wtpe :p

Hamzah Ian 25/8/10 4:07 PM  

hhahahahaa.. main game?? hahahaha.. nice..

Mr feckry 25/8/10 4:07 PM  

ape le lame benau lu pikir..gua pun pening

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 4:24 PM  

hamzah : :p

Mr Feckry : p makan panadol

iqbalsyarie 25/8/10 4:59 PM  

makin bertambah kaya la...........

PinQib 26/8/10 12:42 AM  

x sabar la nak keje.. aiyoo.. nak nak ..3 tahun lg


Latest entry di:
Kek beluberi free~!
Men suck!!!
Keyword 18SX

hentakbelipat 26/8/10 6:31 AM  

boleh sakit otak camni..hehehe

~eVerYtHiNG~ 26/8/10 11:23 AM  

congrats n gudluck rina..

Pencacai Alim 26/8/10 12:37 PM  

keje bes, gaji msti masyuk nih

Rina (◕‿◕)✿ 26/8/10 6:41 PM  

PinQIb : saba2. xbest pon kje ni hehe

hentakbelipat : agakla hihi

everything. thank you so much :)

pencacai alim : xd pn..br stat..gaji rndah je :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top