Thursday, August 05, 2010

huhu..rasa macam student lagi..

bila ada orang missed call, message cakap nak berkenalan

"Hi. nama saya amir, nama awak ape?"

Huhu!

pening betul.
faham faham la kalau tak layan kan?
ok tak kalau rina balas

"nama makcik rina, ada anak 8 orang"

hehe!

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 5/8/10 11:38 PM  

hahahaha...wah...mesti dah ramai buat cmtu kan ;D

btw,budak 16tahun ada anak 8?haha
Dah update dah!-trip Pulau Pangkor,bahagian 3 dah!!

Aidi-Safuan 5/8/10 11:39 PM  

ko dah ada anak ke rina? tak tau plak aku...

mama zharfan 6/8/10 5:13 AM  

cute la plak kalau jwb mcm tu..anyway rina pun muda lagi apa :) :)

Rina (◕‿◕)✿ 6/8/10 6:29 AM  

iqbal : hehe! mne budak tu tau sy umo bpe?

aidi : tu la ko. x caring lgsg :p

mama : hehe. mmg muda :p tp bkn budak2 lg kan kak kan kan? :p

syamim,  6/8/10 11:08 AM  

i tot u r still single? ke dah x available? hehehe

Che Armster 6/8/10 11:17 AM  

anak 8 dah macam mak kucing o.O"

oit mana entry.. ini tidak adil!!

love-bubble 6/8/10 12:28 PM  

haha..dlu ada gak sorg budak die try2 miscall sume kt number my mum..trus my dad sentap...haha..
ala..biasa la tu bdk2..sje try2 number kot2 dpt awek cun..ahaks..

cimon 6/8/10 12:34 PM  

ok larr tu...

ape salah berkenalan kan?

ke...awak da berkenan dgn seseorang?

ehemm..ehemm..uhukkk..uhukkk

hehe (^v^)

*peace no war*

Rina (◕‿◕)✿ 7/8/10 6:21 PM  

iqbal : luaran nmpk budak2 tapi inside matang k hahah

syamim : da kawin la. taktau ke lalala

che armster : hahah kucing??? x wat la..no idea :p

love bubble : hahaha. lagi teruk. mak org die nak =_="

cimon : hihi.xmaula..xnak dengan cara budak2 ni :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top