Thursday, August 05, 2010

Bulan Ogos tahun ni memang banyak pekara terjadi

macam macam berlaku lah bulan Ogos tahun ni

Esok rina ada rehearsal dan photoshoot Konvo
Sabtu nak kua jap kot
Ahad Konvo!

Then puasa

lepas tu Birthday rina!

Birthday rina bulan ni tau!

Tapi tak rasa excited pon nak besday
sebab tak dapat hadiah

adeh.
konvo tak dapat bunga
besday tak dapat hadiah
apelah malang sangat nasib


saje buat cerita kesian kot kot lepas korang baca teruss nak post hadiah kat rina

hahahahaha!

takdelah

rina rasa tak excited sebab nak masuk 23 tahun dah
dah tua T__T

tapi kan tapi kan

Iqbal cakap rina macam umur 16 tahun
hihihi

actually, dia tak pernah pon jumpa rina face to face
cuba jumpa tengok
teruss tarik balik 16 tahun tukar 61 tahun!
sob sob!

Alang alang masuk cerita pasal Iqbal, rina nak ajak kawan kawan ke blog dia
banyakk ilmu yang bermanfaat
nasib baik muda, kalau sebaya ehem ehem nombo phone please~
hehehe gatal! main main je tau. 
why so serious? :p

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥ Roshazzy Shag ♥ 5/8/10 2:52 PM  

wahh busy weekend!! nk sila snap byk byk ye konvo pics!
nk tgk org konvo ni. kasi tmbh semangat shag konvo on oct nt ;Pp

err. happy birthday rina! advance wishes sebab tak tau specific date. plus, tak nak terlepas wish rina. ehee~

Rina (◕‿◕)✿ 5/8/10 3:20 PM  

hehe. best2!! nnt bulan 10 giliran shag plak :D

hihi teharu rina. thanks shag. love u lah! ^__^

cimon 6/8/10 12:44 PM  

hepi besday jugak lah!

takut lupe...

hehe (^v^)

p/s:smoga dpt bunge

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top