Sunday, August 22, 2010

once upon a time,

I asked one of my "facebook bestfriend"

a question..

dear 2nd diarie yg boleh balas balik hehe,
kalau lelaki tu suka girl yang hot2 *freehair2 yg cun* saje, ade tak peluang untuk dia suka rina? :p

then, he replied me not exactly an answer but helps a lot;
yeah,yg nie mcm sesi mirrow2 on the wall pulak.hee.

okey2,honestly rina,u cant tell it by asking dis question at diff guy.lain org,lain cara dia,ok?so basically,i cant tell if u have any chance wif him to like u,yg die obviously suka yg hot2 je.hee.

but,sumhow,i can share wif u what if,dat guy is me.kalau i,yg suka bertudung,i can like org yg xbertudung too!

hope i'm helping.:D 


hehe!
it is not that I have crushed on someone, I was only asking a random question :p
and I want to share it here ^__^

so what say you?


14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

HaNTwO 22/8/10 6:13 PM  

hanafi no komen...lain org lain ragam...gadis yang hot2 tu ape?? maklumla hanafi skrg dah insap... ;)

doop 22/8/10 6:17 PM  

gadis2 hot tak semestinye free hair. ada yang bertudung pun boleh dikira hot jugak.
'hot' di luar x kekal lama. yg penting 'hot' dekat dalam.
sekian tazkirah ramadan

Rina (◕‿◕)✿ 22/8/10 6:29 PM  

hantwo : alhamdulillah hehe :p gadis yg hot tu gadis sexy kot

doop : renung2kan dan selamat beramal :p ala, ni lebih kpd sexy, modern, cun melecun tahap lisa surihani hehe

Hamzah Ian 22/8/10 8:34 PM  

suka tak bermakna cinta.. ace ce ce.. berfalsafah pulak aku kat sini.. har har har..

Che Armster 23/8/10 7:53 AM  

Hot bukan bermakna kena free-hair cik Rina. Kalau bertudung tapi pandai bergaya pon hot jugak.

ape lagi tanya la guy itu hahahaha

Hamzah Ian 23/8/10 8:20 AM  

betol che arm ckp.. tanye la gua.. har har..

Pencacai Alim 23/8/10 8:26 AM  

aku doktor centa..champion bab2 ni..hakhak

lumut 23/8/10 8:34 AM  

hehe,,,nice question tuh.....
=)

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 9:05 AM  

che arm : yela.bkn yg freehair. yg hot pndai bgaye mcm heliza hehe

spe guy tu? :p

hamzah : pls pls pls :p

pencacai alim : hah ape lagi, bagila pendapat sikit

lumut : the answer?

cimon 23/8/10 10:06 AM  

aku setuju dgn komen kawan ko tu!

hehe (^v^)

p/s:kengkawan aku yg suke gadis2 hot SAHAJA dulu ckp senang nak bwk diorang nie g clubbing...kalo gadis bertudung...stok buat bini jek...renung2kan & selamat beramal

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 10:36 AM  

hehe..tapi ade je buat yg hot tu jd bini. kalau da suka yg jenis tu, sure x cr yg btudung la :)

azzey 23/8/10 10:50 AM  

rINA: ADA KALANYA HATI MANUSIA NI BLH BERUBAH..ITU YG PASTI....

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 11:39 AM  

so ade chance la kan hehe XD

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top