Saturday, August 14, 2010

Esok hantar, confirm!

rina dah siap balut dah hadiah untuk winners of Lucky Draw by Rina

InsyaAllah, esok rina post!

tapi pemenang 19 dan 20 kena tunggu mereka pilih baju from Rina's Wardrobe dulu

voucher mereka takde expired date

hehe!

dan sorang lagi, rina tak dapat reply email dia lagi, Farhazal, email rina ye


penat gakla buat bende ni
balut balut
pos pos lagi

lain kali nak buat, rina bagi cash jela
lagi senang
=_="

tapi macam best pon ada.
best sebab dapat bagi orang hadiah hehehehe

okla nak tdo

gudnite all
^__^

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rina (◕‿◕)✿ 14/8/10 1:20 AM  

xde :p sape suruh lambat kenal rina hehehehe

nEa FleriDa 14/8/10 2:46 AM  

rina... nak adiah jugak!!

MieZa 14/8/10 9:16 AM  

mcmbest pulak buat contest..satu hari nanti nak buat contest lar..tapi kena hbskan buat fyp dulu lar =|

Rina (◕‿◕)✿ 14/8/10 9:21 AM  

nea : hehe, nextime rina wat lg ekk

mieza : besttt. yey! nnt kte join k :D

tiefazatie 14/8/10 9:58 AM  

yea2..hihi..tq rina..=)

~eVerYtHiNG~ 14/8/10 11:56 AM  

sy dh email rina..hehe..
x dpt email dr rina ari tu

nuraarin-life 14/8/10 12:11 PM  

hehe... tunggu hadiah ramahdan nie, tak sabar nak hias bilik

Rina (◕‿◕)✿ 14/8/10 5:29 PM  

everyone! rina dah hantar!! pheww hehe

farhazal : pls email ur full name ngan adress..adress yg ada individual pos tau..rina email, tapi xleh

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top