Monday, August 02, 2010

Lepak di rumah bujang

Sabtu, rina kan pergi Anugerah YTN tu

tapi sebelum tu rina singgah ke rumah kawan rina yang sambung master, jem, adah dan naza

diorang sekarang sewa luar dari UNITEN
kat flat, dekat dekat je ngan UNITEN
dalam RM500 ++ 
ok gak ada 3 bilik
kot kot ada yang berminat bleh la carik kat situ hehe

ok tak nak cerita pasal tu
lepas habis YTN, rina ajak dorang pegi Mines

rina beli untuk 6 bulan, then rina mintak free
dia pun suruh datang another week

so semalam rina pegi la
dia bagi 3 pasang contact lense free, tapi daily usage punye la
hehe

lepas tu, TERsinggah pulak kedai kasut Luccinni
TERbeli plak sepasang kasut
cantikkkk sangat!
ada 50% sale! hhehe

ni dia kasut tu

cantik tak cantik tak???
 RM33 je
lalala~

lepas tu, TERsinggah di Tewah plak
Tewah ni kedai kain
TERbeli lagi tudung ala ala ariani 2 helai (RM15)
rina nak beli sehelai yang kaler hitam je, nak pakai masa konvo nanti
tapi kalau beli sehelai RM10. baik beli 2 helai RM15 hehe!

then kitorang pun balik sambil menutup mata
sebab taknak tengok kedai lain dah :p

pastu..

pastu, rina sambung esok lah
hihi
nak buat kerja sikit :p

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 2/8/10 10:06 AM  

yelah...TER beli konon..haha

♥ Roshazzy Shag ♥ 2/8/10 4:37 PM  

amboi sakan noh shopping. dengan tidak TERmalu nya mintak lens free dr kedai. haha :DD nt shag nk wt cmtu gak ah! mane tau dpt 6 bln punye lens ;Pp

Rina (◕‿◕)✿ 2/8/10 4:59 PM  

hahah mintak2. rina memang slambe je bab2 mintak2 ni

zahidah dihaz 4/8/10 4:00 PM  

wah!! bestnya shopping...tak ajak pon...heheheheehhe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top