Tuesday, August 31, 2010

Shopping sampai pengsan hihi

Akhirnya tadi, rina pegi gak shopping.
depan rumah rina ada komuter, memang senangla.
seberang naik tangga then tunggu je sampai komuter datang.

tapi paham paham jela..
komuter tu setengah jam sekali dan pasti penuh, mampat.

so train pertama rina da terlepas, naik train yang kedua.

tu pun naza and the gang tak sampai sampai.
kesian dorang, sure jem teruk lah

tengok Sogo hari ni,


macam takde ruang nak berjalan pun
so da agak, parking mesti susah nak dapat

sementara tu rina jalan jalan dulu sorang sorang
tiba tiba tengok, apsal sesak sesak kat SimplyCT?

rupa rupanya ada Siti Nurhaliza!
apa lagi, rina pon semangat lah nak tengok sama.

sampai makcik makcik belakang tak puas hati tarik tarik tudung gua!
bengang oh!
terus batalkan niat nak tengok rapat rapat :p


lepas tu, sempat rina buat Sogo Card.
yuran RM24, mahal tak?

tak lama kemudian, Naza, Adah, Mun, Adik Naza, Faiz Bf Naza dan Jerm pon sampai
kami pun meneruskan perjuangan ke Jalan Tar.

sesak tu memang susah nak digambarkan dengan kata kata
nasib baik faiz tinggi, so kalau berpecah senang nak cari hehe

*Haha, dorang panggil Naza Mummy, Faiz Daddy. Berlatih hihi*

walaupun sesak dan menyebabkan nafsu bershopping berkurang,
tapi masing masing sempat lah beli something.
penat kot datang.
harus beli something.

*abaikan posing dan tudung serabut itu*

rina dapat beli sepasang baju kurung raya yey!


santek tak?
RM 70 je, kat Jackel
actually kaler die gelap lagi sikit.
camera cikai harap maklum

 lepas tu, kami pon patah balik ke Sogo
berehat rehat

tak larat dah nak shopping :p

nak balik naik komuter pon dah tak larat nak jalan.
nasib baik abah rajin nak ambik :p

lepas tu, mak ajak singgah pasar sayur kat belakang jalan tar.
semua jual sayur.
tempat borong sayur kot

lepas tu, singgah bazaar Ramadhan kat Pantai Dalam

then balik rumah.
pengsan.



19 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dafFodiLs (",) 31/8/10 8:55 PM  

phewww rs mcm surrender je mau pegi sogo..huargghh..

aLya 31/8/10 9:23 PM  

waa..seronoknye suppin2..hehehe

wunny 31/8/10 9:33 PM  

sogo sale! best2..jom g~~ :))

lionteen 31/8/10 9:34 PM  

plan td nk g sogo..
terus je cncel bile pk org rmy..
huhu

echah mashuri 31/8/10 10:01 PM  

lautannn manusia..haha

amalina baharuddin 31/8/10 10:18 PM  

mak ai , , ramai nye sogo ari ni , , plan nk g ari ni , , nsib tak g , , maybe sabtu ni , , nk cari tdung kt jalan TAR gak . . weeee=)

Afif 1/9/10 2:20 AM  

Suka nye dia Shopping...
Mmg la, Sogo tumpuan kaki2 Shopping..

Tmpat len pn boleh thn gak crowd..
Kwn sy Shopping Melaka, dpt lalu je..

Tu pn nseb baik dpt lalu...
Huhu..

Fara 1/9/10 2:30 AM  

balik rumah pengsan..

past tu yang paling best setiap kali penat.. hee..

Afif 1/9/10 2:34 AM  

Rina, jom tukar2 link..
Ni blog sy.
http://www.hmalaysia.com

Sy plak belum beli apa2 lg utk raya ni... Adeh..

hamzah ian 1/9/10 3:39 AM  

pergh.. camne la aku nak shopping ni.. gile ramai

Rina (◕‿◕)✿ 1/9/10 6:51 AM  

daffodils : hehe pegi weekdays la :)

alya : sonok gak tp pnatt

wunny : hihi best2

lionteen : pegi weekdays la

echah : tau xpe hehe

amalina : sure penoh gak sbtu ni :p hihi

afif : skrg nak ry sure rmi yg nk shoping :)

fara : hu betul3

hamzah : xya la shoping :p

mun,  1/9/10 12:53 PM  

xsuke gmba aku xde...len kali xnk pgg camera..hukhuk

Rina (◕‿◕)✿ 1/9/10 1:07 PM  

hhehe, ala klo ak pgg pon ko malu gak bgmbr :p

Anonymous,  1/9/10 4:15 PM  

hhah kelakar ahh katun tuh rina.ehehe comey2...tp sian faiz heh thanx rina menceriakn ari bershupink.smgt ni.heh :)
-naza

iqbalsyarie 1/9/10 5:07 PM  

perghh...mmg dasat :)

Che Armster 1/9/10 5:35 PM  

dah macam demonstrasi... o.O"

lawak siot makcik2 tu main tarik2 tudung.. bole la nanti aku praktikkan kat cousin aku balik raya kang hahahaha

makdara TERDIVA 1/9/10 11:28 PM  

huhu! minggu ni mcmane la keadaan sogo eh??? huwaaaaa..x soping lagi..

Amanda Sabariah Shamsuri 3/9/10 5:25 AM  

alala.comelnyer kak rina ni.muehehehe

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 12:04 PM  

anonymous : haha, penat ak lukis. siap topi tuk faiz :p thanks gak weh. lenkali ajak lagi hehehe

iqbal : tu la, pening2

che arm : hahah, eh tu taktik skolah rendah trik2 tudung =_="

makdara terdiva : redah jeee

amanda : comottt :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top