Saturday, August 07, 2010

Formspring! toink toink! "effect bunyi spring"

:p

saja nak letak apa yang kawan kawan tanya rina di Formspring baru baru ni

ramai gak tanya

rina tak perasan pun



hehe macam macam

rina ada letak Formspring di sidebar rina
so feel free to ask

tapi tension sikit kalau anonymous yang tanya
sebab nanti rina plak tertanya tanya sape yang tanya hahaha

so kalau boleh, put your name there

ok?

hihi!

bai~

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 7/8/10 11:18 PM  

dasyat soalan tu...tapi jwpn tu nmpak mcm tak jujur je?hahaha..
Saya nak update blog hari-hari.Mind to read? :)

Rina (◕‿◕)✿ 7/8/10 11:19 PM  

jujur bagaimana lagi yg anda mahu en iqbal? hehehe :P

lionteen 8/8/10 3:16 PM  

nk tnye kat sini je ley?
hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top