Tuesday, August 24, 2010

Rasa nak menangis tengok baju ni


SANGAT LAWA!

memang memenuhi citarasa, impian, jiwa dan raga rina!

tapi harga RM199

ada sape sape nak belanja tak?


17 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥ Roshazzy Shag ♥ 24/8/10 9:56 PM  

wahh sama harga dgn baju yg shag nak. tp shag tgk tu kale putih and bunga dia tu kale hitam. cun! ;)

pau lah mak rina ;D

asfz lily 24/8/10 10:29 PM  

jangan lah nages..
huhu ^__^

fara 24/8/10 10:38 PM  

mai nak belanja kak.. tapi guan duit sendiri.. hee~~ cpat kumpul duit..=p

Pencacai Alim 24/8/10 11:07 PM  

aku sokong..duit nuffnang dh byk tuh..

Rina (◕‿◕)✿ 24/8/10 11:22 PM  

shag : post laaaa, ape ni, bukan blogger tegar la mcm ni hihi

asfz : da mnangis dah haha

fara : haha, mne aci cmtu ;p

iqbal : mne ade byk. lainla org tu. seari je da rm30 :p

pencacai alim : mne ade..sket je..mcm syg je nk habiskan skelip mate..:p

shiyda 24/8/10 11:34 PM  

wahhh . pink pnye baju . ske2 !! =p

echah mashuri 24/8/10 11:52 PM  

cun cun....ohhh..tergoda dan digoda lagi..ehehhe

Che Armster 25/8/10 3:08 AM  

beli je.. anggap tu baju nak buat pegi keje skali.. baru tak rasa ralat nak beli :)

Un Phat Lee 25/8/10 7:12 AM  

gua sponsor butang je.yang lain2 lu g cari sponsor lain.huhu :P

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 8:53 AM  

shiyda : hehe pink yg rina suke lak tu!

echah : tgode kan T__T

che arm : em...tp rm199 leh wat makan untuk 20 ari *kedekut*

un phat lee : really?? teharunye hehe

Eka Yucika 25/8/10 8:57 AM  

nak nangiss gak...

sebab...

Yucika xde pjuangan cari baju raya pon tahun nih TT_____________TT

dush2~

Nina Aman 25/8/10 8:59 AM  

sgt suweet..wat tunang pun cun..hiks..beli kat manekah?

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 9:48 AM  

eka : laaa knape?

nina : hehe, tunang pelru lbih meriah :p kat facebook~ mau link ke

cimon 25/8/10 10:39 AM  

pink lagi...

aiseyy...(~.~")

HaNTwO 25/8/10 10:51 AM  

balik alamat tempat keje..nak bagi cek nuffnang ni kat rina...nak x??

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 11:27 AM  

cimon : hehe...x sengaja :p

hantwo : nakkkkkkkkkkkkkkkk! bak email hahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top