Tuesday, August 03, 2010

Perlu ke Make-up?


ni barang make-up yang cousin rina bagi dekat rina sebab kulit muka dia tak sesuai
 so ape lagi
dengan hati terbuka rina menerimanya heheheh!

padahal tak guna pun
eye liner banyak betul ada
tapi pakainya kadang kadang je

rina rasa muka rina jadi macam tua je kalau make-up :p

hari ahad ni Convocation rina
datanglah korang bawak bunga hikhik
Jumaat plak rehearsal dan sesi photography

nak make-up ke tak ek?
failed lah bab make-up ni
kalau nak orang make-up kena bayar plak

duet takdeee!

nak bayar photoshoot outdoor RM25 (time rehearsal dan ahad)
photoshoot studio RM 70
Plague lagi lah beratus ratus, tak buat kot

bankrupt saye tau

nervous plak nak konvo hehehe!

tadi ambil half-day semata mata nak pergi ambil jubah convo
nasib baik dapat size s
ramai betul orang datang awal
kalau terlambat sikit, sure terpaksa ambil size M or L. labuh macam kelawar nanti

teringat konvo masa di MRSM dulu
excited gak

tapi kali ni nampak mak abah lagi excited
baju baru, tudung baru, kasut baru
sponsor alll by me *bangga*
hehe bangga lah dapat belanja mak dan abah sekarang ni

walaupun duit habis tapi takpelah..
tahan jelah nafsu bershopping dan berjalan jalan buat masa sekarang

to all my friends
Happy Convo!

18 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

.cikfasya.(◕‿◕✿) 3/8/10 3:09 PM  

fasya ri tu juz make up nipis2 je..kalo x,tkt nmpk mcm org tua..eyeliner tu penting..br naik seri mata tuh..hehe

nway,selamat berkonvo..

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 3:31 PM  

rina klo pki eyeliner nnt lame2 comot mata, sbab suke gosok2 mata :p

eima 3/8/10 3:54 PM  

klu aku ... kena la mekap simple.. sbb kulit aku tak brape nk cantek .. huhu ..
nk cover cela² tuh .. hehe

happy convo rina....
jgn gabra terjun stage ke ape lak ek..

makdara TERDIVA 3/8/10 4:06 PM  

mekap skit2 bagi beseri muka tu..

jgn lupa letak pic konvo k :)

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 4:18 PM  

eima : tulah. kne pkai kulit kayu mnis bg ilg bekas2 jrawat yg stil ade ni hihi. thanks hehehe, tkot tergolek golek mse turun tgge nnt :p

makdara terDIVA : itu mesti, penuh nnt pic konvo kt blog ni :D

Adyshariz 3/8/10 4:49 PM  

rina.. time akak dulu..hehe..ade gak la pekene air shadow,kepit skit bulu mata tu bagi lentik gitu.. muka sentiasa licin bedak tak hingat..bibir kilat buh lipbum.. biar cun skit dlm gambo nanti..kenangan seumur idup tu dik..

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 5:13 PM  

hehe yeke kak? wahh..ni yg kene prektis mekap dr hari ni ni :P berdebar plak rs hahaha

a d r e y n i e e l i s y a 3/8/10 5:42 PM  

slamat berkonvo rina...
erm,ala mekap simple jerk laa..
asal sedap mata mandang..
hihih

cimon 3/8/10 5:48 PM  

kawan2 aku xde pulak make-up time konvo degree dulu...

hmm...

td pun dia tak make-up,selamba je g konvo master...

hmm...

p/s:kawan2 = lelaki

hehe (^v^)

Ryna Tri Asmara 3/8/10 5:51 PM  

best nya dapat make up free ! :D
& kalau convo nanti jangan pijak langsir pentas tau. hihihi~

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 6:01 PM  

adreynieelisya : thankss :) ok :)

cimon : ceh! kalo laki mekap tu da tbalik dunia dah hahah

ryna : hehe baiklah. tkt neves nanti tpijak jubah sendiri :p

MyHePpInEsS 3/8/10 8:59 PM  

congrats rina...mesti besh gler n excited nk convo kan....
dpt make up free...nk gak :p
make up penting gtau...lg2 bhgn mate..mate kene nampak beauty...

starzieti 3/8/10 9:51 PM  

klo mekap msti lagi comel kan..nt mekap taw..pastuh letax gmba konvo lam blog..;)

Aidi-Safuan 3/8/10 10:16 PM  

alah rina. ko make up ker tak, ramai gak orang minat ko. :P

Anonymous,  3/8/10 10:19 PM  

Nanti naik pentas semasa Konvo tu pandang2lah saya yg ada dekat atas tu... pada Konvo tahun lepas cuma 2 orang yg pandang semasa mereka di atas pentas, yg lain nampak macam gelabah je! Selamat berkonvo, kah kah kah win bee laa?
***Lalalalalaaaaaaaaaa***

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 10:22 PM  

min : hehe. excited gak sikit2 :D tak retila min..kne import mak andam haritu kot hihi

starzieti : xlla. nmpk lg tua. btoll hehe

aidi : mne ad org minat budak comot cm aku ni..

sir jbo : hehe, sy pun sure gelabah punyela sir :P haha kawin ke sir? wallahhualam :)

CikLilyPutih 3/8/10 11:17 PM  

x pandai pakai eye liner lah takut tercucuk mata

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 11:19 PM  

ini lg failed hehehe :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top