Thursday, August 12, 2010

Warning : Jangan baca kalau lemah semangat!

Jangan cakap rina tak bagi warning awal awal!!

hehehe!

Sabtu lepas, rina makan di TGI Friday's
Ini kali ke dua rina makan dekat situ
dua dua orang belanja hehe..
mahal kot nak beli sendiri..tak mampu saya :p

tapi kali ke dua ni rina was was plak
orang kata kalau was was jangan makan

tapi kawan rina ni, yakin sangat
so rina ikutkan jela~

soo rina makan seafood je.

kami order yang ni


Miami Key West Shrimp
RM27.90

udang tu dia bakar kot? cicah dengan sos mangga. pastu ada nasi goreng takde rasa.
zzz
bolehla~~ macam biasa..nothing special

ini menu ke dua...ni appetizer je tapi macam makan pagi petang siang malam =_="


Friday's® Three For All
tak tau berapa harga
dalam RM20 ++ kot
ada 4 jenis makanan dalam ni ehhe

Loaded Potato Skins, Fried Mozzarella and spicy Buffalo Wings, complete with sour cream and green onions, marinara sauce and celery sticks with Bleu Cheese dressing.
rina  tak rasa pun Buffalo Wings tu sebab was was

rina rasa Loaded Potato Skins - sangat sedap, lembut je ubi
Fried Mozzarella - super sedap, rangup2 pastu ada macam cheese dalam tu

celery sticks?
rasa macam KFC
ok tipu
sure rasa sama je macam celery sticks yang biasa hehe!

air, rina minum air mangga
mahal giler
around RM8
tapi cordial je. huh!
tapi apa apa pun kenyang~
dan FREE
itu paling penting :p

ok dah dah.
jangan tengok lama lama
nanti batal puasa

hihi!

dugaan kecik je ni
tak perlu nangis nangis mintak mak makanan lepas ni tau?!

:p



12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Che Armster 12/8/10 10:00 AM  

ooo percubaan menggoda dengan makanan rupenye.. igt ape la yg dia dok bising2 dalam twitter tadi

mummynana 12/8/10 10:04 AM  

haha lapo lak sabau je.
dpt makan syukurla.
rase tu kdg2 penting.
cam p bazar. mahal satu rase cam ape je. takpe tak usah beli dah kat org tu. bleklist. selamat berpuasa!

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 10:13 AM  

che armster : hehe! fb xleh bukak. bukak twitterla :p

mummynana : btol2..ha, kalau ade yg sedap, suggestla dekat blog :D

Nazatul shima 12/8/10 11:03 AM  

sedapnye!!!!tapi yang sayur tu tak bez la rina..ehehe..

cimon 12/8/10 11:30 AM  

perghh...

tp rasenye still xbleyy lawan aku makan western kat Kg. Baru...lg murah, sedap & halal!

hehe (^v^)

*peace no war*

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 11:48 AM  

cma : hehe.syurla bgus cma..untuk ksihatan kulit :p

cimon : hihi..nak gk g kg baru..tp xtau jalan la sobsob

Amni 12/8/10 12:28 PM  

alamak! kamu memang buat saya lemah semangat. haihhh...

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 12:43 PM  

hihi. sabarrr. sabar kan sbahagian dari iman :p

iqbalsyarie 12/8/10 4:22 PM  

Tak terliur pun ;P
weeekkkk~hahahaha

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 4:28 PM  

elehh. tu, meleleh air liur tu ape? hahaha

kelkatu,  12/8/10 11:29 PM  

best nye makan..
nasib baik la bukan siang hari ni..
:)

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 11:48 PM  

esok petang tgk lagi tau :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top