Monday, August 30, 2010

Telekung dari Vietnam hanya di My Boutique!

Assalammualaikum semua~!

Sahabat sahabat semua perasan tak??
 sempena Ramadhan yang mulia dan Hari Raya yang bakal menjelma,
memang banyak lah kedai kedai yang buat promotion
kedai online pon sama!

termasuklah 

Tapi My Boutique ni memang terbaik
sebab kedai online ini menyediakan pelbagai design Telekung
yang diimport khas dari Vietnam!

huh! jauh tu, Vietnam mari. hehe!


apa istimewa telekung dari Vietnam ni ye?

yang paling special ialah Telekung ini diperbuat daripada material yang lembut dan sejuk.
memang selesa lah nak dipakai ketika solat.
sejuk je.
kadang kadang kan, kain telekung kan licin, pastu tebal, berpeluh peluh ketika solat.
boleh bawak kepada tidak kusyuk tu hehe

memang banyak kerawang dan corak menarik yang disediakan

Testimonial :

Alya :
yg vietnam nye memg cntek..
alya pon de satu..
jahitan die kemas..suke!! hehehe




berwarna warni kan?

ni zoom-in pulak


kalau rina, rina suka yang colour purple, pink atau putih hehe

kalau taknak beli untuk diri sendiri, hadiah untuk yang tersayang pun boleh.
hadiah hari Raya kan?
sedekah lagiii bagus~

Ramadhan belum habis lagi ni!
kalau beli satu, then sedekah dekat masjid pun ok.

Pahala bersedekah dalam bulan Ramadhan memang berganda ganda tau.
 amal jariah ni adalah salah satu harta yang boleh dibawa mati.
lagi lagi kalau sedekah telekung.
setiap kali orang guna untuk solat,
insyaAllah ada saham untuk kita.

so apa lagi, cuba lah klik banner di bawah ni

rinastories

mana tahu ada yang berkenan di hati
jangan lupa klik tau!

MY BOUTIQUE



P/s : Review dan banner di atas dibawa khas oleh RinaStories. Klik SINI sekiranya berminat.





13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 30/8/10 12:05 AM  

buat hantaran pun cantik kan!

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 12:07 AM  

ececeh. nak kawen da ke? heheh!

LiFe KaMi 30/8/10 12:27 AM  

wah cantik ler lain dr yg lain.. tp kt umah da ade 2..hehe

iqbalsyarie 30/8/10 12:34 AM  

Nak belikan utk bakal isteri la...hehe..boleh?

TERBARU: mencari wajah Tuhan

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 12:51 AM  

life kami : beli 1 lg bagi ckup 3 heheh :p

iqbal : boleh2. bagi kat kawan yg bname rina pon boleh hehe

echah mashuri 30/8/10 12:54 AM  

wat g smbhyg rya nnti pom cntik..heee

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 1:19 AM  

smyg terawikh pon ok hihi :D

hamzah ian 30/8/10 5:26 AM  

buat hantaran pun cantik kan!

aLya 30/8/10 5:30 AM  

yg vietnam nye memg cntek..
alya pon de satu..
jahitan die kemas..suke!! hehehe

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 10:31 AM  

hamzah : =_="

alya : oo, rina buat review aya jd testimonial ye hehe

Redbloodsnow 30/8/10 2:20 PM  

Uiii..lawa² ah design telekung tuh. nasib baik telekung hantaran pertunangan still lom di pakai. klo x...harus rembat..hehe

hamzah ian 30/8/10 5:56 PM  

rina ambik upah promosi ke ape ni?

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 6:10 PM  

redbloodsnow : yey! bloger pemes datang sini hihi. xpe2. nextime bleh rembat hehe

hamzah : a ah. ads n banner skali :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top