Sunday, August 01, 2010

Why Vampires Suck??

hehehe!

Hari hari asyik dengar cerita vampire tuuu bestt sangat lah
hensem sangat lahh
romantik sangat lahh

tapi hari ini rina nak kutuk sikit opss!

Firstly,
ada kee vampires pergi sekolah??
sangat tak masuk akal
kalau nak jadi manusia normal pun pergi tuisyen ke cukuplah :p

Secondly,
whyy their lips are sooo red?
memang sexy tapi tak nampak jahat pun?
nampak macam perempuan jee hihi

Thirdly,
sangat tak boleh blah bila mereka berada di bawah matahari, kulit mereka sparkle!


Lol!
I think, sepatutnya, vampire langsung tak boleh kena cahaya matahari kan??
ini boleh pulak sparkle~ macam diamond *agak agak boleh jual tak? hihi*

Forthly
Korang perasan tak muka diorang putihhhh sangat sangat!
agak agak diorang pakai bedak foundation ape ye?

macam Maybelline pun ada hihi

Fifthly,
part wolves lagi tak boleh blah!
asal wolf je mesti nak bukak baju
nak tunjuk badan ketul ketul dia
agak agak, kalau vampire badan tak sparkle
banyak tak adegan bukak baju diorang?
(yelah, bukan senang nak sapu glitter kat badan, makin besar budget nanti)
hehehe!

banyakkk lagi sebenarnya!


kalau nak tahu lagi ape yang sucks,
bolehla tengok movie Vampires Suck yang bakal ditayangkan tak lama lagi!!


sooo very the funny tau!

ha sape yang asik mengutuk bila tengok movie vampire tuuu
bolehla sambung kutukan anda ketika tengok movie ni

heheh!

Sypnosis

A spoof of vampire-themed movies, where teenager Becca finds herself torn between two boys. As she and her friends wrestle with a number of different dramas, everything comes to a head at their prom.
Credit to Nuffnang

nak tengok trailer boleh tengok di SINI

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

waw-wa ツ 1/8/10 8:48 PM  

hahaha...dah tengok dah video tuh. kelakar lah jugak.. hehehe... ;p

Rina (◕‿◕)✿ 1/8/10 8:53 PM  

best kan?? nuffnang nak bagi ticket free tau :)

j0j0_bdiN@ 1/8/10 10:05 PM  

salam!!!!

hehe~mintak2 nuffnang pilih kiter kan~
boleh la jumpa2!

CikChelsea 2/8/10 8:32 AM  

bukan ke vampire tak blh kena cahaya matahari tu mitos jugak? kita pun tak tahu siapa yg start buat myth tu kn kn kn?

so mcm mana blh confirm vampire tak blh kne sunlight? ;p

Rina (◕‿◕)✿ 2/8/10 10:06 AM  

hehhe, vampire pon mitos je. mne ad vampire knn :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top